img_4039

MAJOITUS

Urkin Piilopirtti on saanut nimensä presidentti Urho Kekkoselta, joka aikoinaan vieraili Pinsiössä. Tutustu paikan historiaan >> Moni tuskin enää tunnistaa, että paikalla on ollut tamperelaisen urheiluseura Pyrinnön maja harjoituskenttineen. Mittavia remontteja on tehty vuosina 2007-2012. Majoitusrakennus on täysin uudistettu v. 2009.

Urkin Piilopirtti on tunnustettu taidehotelli >> Taide näkyy kaikissa huoneissa eri tavoin. Lisäksi piha-alueella ja lähistöllä on runsaasti taidetta. Taidenäyttely uudistuu vuosittain.

Tutustu teoksiin >> etukäteen

Huonekategoriat

Urkin Piilopirtti on avoinna ympäri vuoden. Hotellissa on 14 majoitushuonetta ja 2 huoneistoa.

Huoneita on kolmessa kategoriassa:

  • standard: 1 x 1 hh, 5 x 2 hh
  • business: 6 x 2 hh
  • business-sviitti: 2 x 2 hh
  • lisäksi 2 huoneistoa perheille tai pitkäaikaisempaan yöpymiseen

Huoneista yksi on invahuone. Meillä on myös kaksi lemmikkihuonetta. Urkin Piilopirtti on savuton, mutta piha-alueella on lupa tupakoida (osasta huoneita suora pääsy ulos).

Huoneistot >>

Huonehinta ja varaaminen

Huonehinta vaihtelee ajankohdan ja varaustilanteen mukaan, joten tarkista hinta varausjärjestelmästä tai hotellista:

Huone tulee varata ennakkoon ja se voidaan veloittaa etukäteen. Varaus on voimassa vasta, kun olet saanut meiltä tai Bookingilta vahvistuksen. Hintaan sisältyy aamiainen ja aamusauna. Hiljaisempaan aikaan aamiainen valmiiksi laitettuna hotellin jääkaapissa, josta nautittavissa itselle sopivaan aikaan. Lounas ja päivällinen on mahdollista ennakkotilata ryhmille ja erityistapauksissa myös yksittäisille matkailijoille. Meillä on oma tilausravintola, jossa on A-oikeudet.

Saapuminen ja ympäristö

Sisään kirjautuminen hotelliin klo 13-17 ja huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 11 mennessä, jollei toisin ole sovittu. Myös myöhäinen saapuminen on mahdollista, mutta ilmoitathan siitä etukäteen.

Ajo-ohjeet >>

Hotellille on matkaa 23 km Tampereen Keskustorilta ja samoin Tampereen messu- ja urheilukeskukselta sekä n. 19 km Hämeenkyrön kirkonkylältä. Ylöjärven keskustaan etäisyys on 11 km. Urkin Piilopirtti sijaitsee kauniissa maisemassa järven rannalla.  Ympäristössä on hyvät maastot ulkoiluun ja urheiluun. Palkittu Maisematie >> kulkee sivuitse ja kiemurtelee kohti hämeenkyröläisiä kansallismaisemia. Ympäristössä on paljon nähtävää omatoimiselle matkailijalle >>

Peruutusehdot

Mikäli yksittäisen huoneen peruutus tapahtuu viimeistään 1 vrk ennen ennen varattua saapumispäivää (klo 13 mennessä), voi yöpymisen siirtää varaustilanne huomioiden käytettäväksi muuna ajankohtana. Mikäli peruutus alle 1 vrk ennen varausta, ei huonehintaa palauteta.

Varausjärjestelmä Booking.comin kautta tehdyt varaukset muutetaan/peruutetaan Booking.comin kautta. Niihin on voimassa varausjärjestelmässä kerrotut varausehdot.

Katso ryhmämajoituksen varausehdot >>