holm_ulko

OHJELMAPALVELUT

Järjestämme Urkin Piilopirtillä monipuolista, yhteishenkeä kohottavaa ja virkistävää ohjelmaa, joka sopii erinomaisesti esim. tyhy-päivään. Sisältö vaihtelee liikunnasta luontoretkiin, äly– ja tekniikkarasteihin sekä taide– ja kulttuuriohjelmiin ja ns. ”äijäohjelmiin”. Näistä voidaan tehdä myös erilaisia yhdistelmiä.

Luonto on lähellä ja pääsemme omasta pihasta kohti ulkoilumaastoja: omalle viheralueelle, urheilukentälle, lähimetsään tai ikkunasta siintävälle järvelle. Siirtymäaikoja ei ole tai ne ovat hyvin lyhyitä, siksi aikataulutus saadaan tehokkaaksi. Pihapiiri on laaja, joten ohjelmia voidaan toteuttaa myös suurille ryhmille.

Tarvittaessa ohjaus myös englanniksi (suurin osa ohjelmista myös ruotsiksi ja saksaksi). Turvallisuus on meillä aina erityishuomiossa. Osa aktiviteeteista sopii niin kesään kuin talveen, mutta tarjolla on myös erityisiä kesäohjelmia tai erityisen talvisia ohjelmia, kuten jääcurlingia, lumikenkäilyä ja talvikalastusta. Mietimme myös aina valmiiksi, mitä tehdään, jos säätila yritää tehdä tehdä tepposet ulko-ohjelmalle.

Kuuntelemme herkällä korvalla

Onnistunut tilaisuus syntyy oikeanlaisista elämyksistä. Ennen tapahtumaa haluamme tehdä kanssanne analyysin, jossa käydään läpi tilaisuuden tavoite ja millaisia ihmisiä tilaisuuteen osallistuu. Kuulemme myös mieluusti mitä sanoo päivän budjetti ja paljonko aikaa on käytettävissä. Kokoa siis analyysia varten teidän ohjelmatoiveenne ja kysy tarkemmin laadittu ehdotus juuri ryhmällesi. Alapuolen otsikkolinkeistä pääset katsomaan esimerkkejä ohjelmista.

Tee täydellinen päivä ja liitä kokonaisuuteen kokous, ruokailu juomineen ja sauna. Urkin Piilopirtillä voi myös yöpyä.

Tarjouspyyntö >>

Vilkaise vihjeitämme myös omatoimiseen ohjelmaan yksittäismatkailijoille esim. yöpyessäsi Urkin Piilopirtillä.