life-864358_1920

OHJELMAPALVELUT

Muuta ohjelmaa

Vähän erilaiset ohjelmat ovat erikoisuuksia, jotka on muokattu sopimaan erityisen hyvin Urkin Piilopirtillä tiettynä vuodenaikana toteutettaviksi. Teemana voi olla ruoka, terveys ja hyvinvointi tai vaikkapa Urho Kekkonen. Olemme koonneet valikoiman äksympää ohjelmaa ns. äijäohjelmiin, jotka sopivat vauhdikkaille ja/tai haastetta kaipaaville naisille ja miehille.

Alapuolella esimerkkejä ohjelmapalveluista. Kaikkien kestoa ja sisältöä on mahdollisuus muokata. Kysy tarjousta omalle ryhmällesi.

Tarjouspyyntö >>

Äijäohjelmat

Tuntuuko, että nyt tarvitaan ohjelmaa vähän äksymmälle sakille? Äly- ja tekniikkaohjelmat saavat totisemmatkin jäykkäniskat innostumaan. Vai tarvitaanko vääntöön kuutiotilavuutta ja kerosiinin käryä? Kaivurirasti haastaa peruspikkuautokuskin: koneenkuljettajan ohjauksessa tavara siirtyy kauhalla kasata toiseen; eri vaikeusasteita.

Katso myös kalastusohjelmat ja Paintball Luonto- ja liikuntaohjelmissa.

Taikuutta!

Valitse Taikurishow (kesto ½ tuntia) tai Taikurikoulu (3 ohjelmanumeroa 45 min.), jolloin arjen taikakikkoja opetellaan max 30 hengen ryhmissä. Näihin temppuihin löytyy välineet myös kotiolosuhteista.

Ruoka- ja juomaohjelmat

Ruoanvalmistus ulkona on hauskaa ja erilaista! Urkin Piilopirtin laavulla on kolme kokkauspistettä. Kokkailu tapahtuu siis ammattikokin ohjauksella aidolla tulella.

Tai valitse olutkoulutus: maistellaan erityyppisiä oluita ja opitaan tuntemaan mm. belgialainen luostariolut, intialainen Jaipur, pale-ale, stout ja porter.

Hyvinvointirasteja

Hoitosaunat

Virkistavä hoitosauna: Luonnon raaka-aineita monipuolisesti hyödyntävä sauna, jossa hoidetaan kehoa päästä varpaisiin. Hyvä olo syntyy saunassa, omaa kehoa hoitaessa. Virkistävä hoitosauna sopii kaikenikäisille, niin naisille kuin miehillekin. Mikäli ryhmästä joku ei halua saunoa, voidaan hoitoja tehdä soveltaen.

Turvehoitosauna: Nyt hoidetaan koko kehoa kotimaisella hoitoturpeella. Ensin kuullaan saunaemännän lyhyt esittely turpeen hoitokäytöstä ja sen vaikutuksista, sekä nautitaan kehon puhdistumista edistävä saunajuoma. Saunomisen ohessa on mahdollisuus käydä virkistäytymässä järvivedessä. Huom! turvehoitosaunan aikana ei suositella alkoholipitoisia juomia.

Päänhieronta

Rentouttava ja leppoisa hoitotuokio, jossa tehdään pareittain, ohjattuna paikallista päähierontaa. Päähieronta sopii hyvin ennen saunaa nautittavaksi.

Tuoksupaja

Tuoksupajassa jokainen valmistaa itselleen yksilöllisen hoitavan tuoksun kasviöljyistä ja aidoista aromaterapeuttisista eteerisistä öljyistä. Valmistuksen lomassa kuullaan eteeristä öljyistä ja niiden hyödyntämisestä.

Hyvinvointiluennot

Kysy myös luentoja, aiheina mm. Mielensätyhjentäjän taidot käyttöön, Aistiretkelle luontoon, Hyvinvointia Suomen luonnosta ja Luonnollisesti uneen.

Talviohjelmia

Monipuolista talvivaihtoehtoja kuten jäänveisto, jääcurling, jääkenkäily, jäänsahaus, talvikalastus ja jäägolf. Kysy lisää >>

Katso myös Luonto- ja liikuntaohjelmat >> ja Taide- ja kulttuuriohjelmat >>

Tarjouspyyntö >>