img_4323

Huoneisto

Huoneistot sopivat erityisen hyvin perhemajoitukseen ja/tai pitkäaikaisempaan yöpymiseen, esim. työmiehille.

Kaksio: Makuuhuoneessa kaksi erillistä vuodetta (2 x 80 cm) ja makualkovi kahdelle (eristetty sermein). Suunnittelu erityisesti lapsiperheelle: turvaportti portaikkoon. Huonekoko 49 m2.

Yksiö: Erilliset vuoteet kahdelle  (2 x 80 cm) sekä 2 vuodetta kumpikin eristetyt erillisin verhoin. Sohvat ja pöydät, minikeittiö. Huonekoko 49 m2.

Varusteet: Minikeittiö, jossa hella, jääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, ruokailuastiasto. Sängyt neljälle ja lisäksi sohvasänky. Oleskelutilassa sohva ja pöytä sekä taulu-TV. Kylpyhuone-WC, hiustenkuivain.

Tutustu taiteeseen >>

Huonehinta ja varaaminen

Huoneistohinta vaihtelee ajankohdan ja varaustilanteen mukaan, joten tarkista hinta hotellista:

Huoneisto tulee varata ennakkoon ja se voidaan veloittaa etukäteen. Hintaan sisältyy  aamusauna. Aamiainen, lounas ja päivällinen on mahdollista ennakkotilata ryhmille ja erityistapauksissa myös yksittäisille matkailijoille. Meillä on oma tilausravintola, jossa on A-oikeudet. Pyydäthän tarjouksen tarvittaessa myös pitkäaikaismajoitukseen.

Saapuminen ja ympäristö

Sisään kirjautuminen hotelliin klo 13-18 ja huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 11 mennessä, jollei toisin ole sovittu. Myös myöhäinen saapuminen on mahdollista, mutta ilmoitathan siitä etukäteen.

Ajo-ohjeet >>

Hotelli sijaitsee 23 km Tampereen keskustorilta ja samoin Tampereen messu- ja urheilukeskukselta sekä n. 19 km Hämeenkyrön kirkonkylältä. Ylöjärven keskustaan matkaa on 11 km. Urkin Piilopirtti sijaitsee kauniissa luonnonmaisemassa järven rannalla.  Ympäristössä on hyvät maastot ulkoiluun ja urheiluun. Palkittu Maisematie >> kulkee sivuitse ja kiemurtelee kohti hämeenkyröläisiä kansallismaisemia. Ympäristössä on paljon nähtävää omatoimiselle matkailijalle >>

Peruutusehdot

Mikäli yksittäisen huoneen peruutus tapahtuu viimeistään 1 vrk ennen ennen varattua saapumispäivää (klo 13 mennessä), voi yöpymisen siirtää varaustilanne huomioiden käytettäväksi muuna ajankohtana. Mikäli peruutus alle 1 vrk ennen varausta, ei huonehintaa palauteta.

Varausjärjestelmä Booking.comin kautta tehdyt varaukset muutetaan/peruutetaan Booking.comin kautta. Niihin on voimassa varausjärjestelmässä kerrotut varausehdot.

Katso ryhmämajoituksen varausehdot >>