img_9042

Tapahtumat

Urkin Piilopirtin suosittu perinteinen äitienpäivälounas katetaan koko perheelle su 9.5.2021. Kattaukset klo 12 ja 15. Varaukset: myynti@urkinpiilopirtti.fi tai p. 0400 437340. Hinta: aik. 43€, lapset (4-11v.) 15€, lapset alle 4v. 0€.

Turvallisuusinfo: pöydät perhekunnittain, väljyys: salissamme 175 asiakaspaikkaa, nyt n. 80 henkeä/kattaus. Tila suunniteltu suurelle henkilömäärälle: kattokorkeus, ilmastointi, poistoilma: aerosolit eivät jää leijumaan. Tilamme ovat ammattilaisten siivoamia ja kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan.

V. 2021 taidenäyttelyn “Taiteen ja sisustuksen vuoropuhelu” esikatselu. 21 uutta teosta. Olemme Museokorttikohde. Meillä koet nyky- ja tulevaisuuden taidetta. Näyttelymme viralliset avajaiset kesäkuussa.

Tilauksesta ryhmille

Räätälöidyt taidekierrokset

  • Taide tekniikan kannalta
  • Taide huollon kannalta
  • Pedagogiset taidekierrokset
  • Teollisen taidetuotteen luominen ideasta toteutukseen, aiheina taidepyyhe ja jätkänkynttilävalaisimet

Muut taidereitit ja esittelyt

Urkin Piilopirtti tekee yhteistyötä Finlayson Art Arean ja Grafiikanpaja Himmelblaun kanssa (Tampere). Kokonaisuudesta rakentuu taidereitti, johon kuuluu Pinsiössä Urkin Piilopirtin taide, Pinsiön taidepuisto sekä maataideteos “Yltä ja Alta sekä Tampereella Finlaysonin alueen taide ja Himmelblau. Lisättävissä myös esittelyt ja grafiikan painotekniikan esittely. Bussille hyvät jättöpaikat molemmissa päissä. Urkin Piilopirtillä lisäksi ilmainen pysäköinti.

Olemme avoinna kaiken kokoisille ryhmille, kokouksille ja tapahtumille ympäri vuoden. Myös kaikenlaiset perhejuhlat, sukutapaamiset ym. Kysy rohkeasti lisää ja järjestellään teille ikimuistoinen tapahtuma!
0400 437 340/Jyrki Sasi, 0400 803 464/Leena Kurki, info@urkinpiilopirtti.fi