img_3508

Business-huone

Piilopirtillä on 6 business-luokan huonetta, joista kahdessa parivuode, muissa erilliset sängyt 2 x 80 cm. Yhdessä huoneessa tarvittaessa lapselle lisävuode sänkytuolista.

Varusteet:  WC, suihku, hiustenkuivain, taulu TV. Huoneen lämpötila säädettävissä, ilmastointi. Jokainen huone on erilainen ja varustettu taiteella: italialaiset kalusteet, suihkuhuoneissa taiteilijan käsin tekemät keraamiset laatat, majoitushuoneessa uniikki taulu. Business-huoneen seinillä on korkeatasoista taidetta.

Tutustu taiteeseen >>

Huonehinta ja varaaminen

Huonehinta vaihtelee ajankohdan ja varaustilanteen mukaan, joten tarkista hinta varausjärjestelmästä tai hotellista:

Huone tulee varata ennakkoon ja se voidaan veloittaa etukäteen. Hintaan sisältyy aamiainen ja aamusauna. Lounas ja päivällinen on mahdollista ennakkotilata ryhmille ja erityistapauksissa myös yksittäisille matkailijoille. Meillä on oma tilausravintola, jossa on A-oikeudet.

Saapuminen ja ympäristö

Sisään kirjautuminen hotelliin klo 13-18 ja huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 11 mennessä, jollei toisin ole sovittu. Myös myöhäinen saapuminen on mahdollista, mutta ilmoitathan siitä etukäteen.

Ajo-ohjeet >>

Hotelli sijaitsee 23 km Tampereen keskustorilta ja samoin Tampereen messu- ja urheilukeskukselta sekä n. 19 km Hämeenkyrön kirkonkylältä. Ylöjärven keskustaan matkaa on 11 km. Urkin Piilopirtti sijaitsee kauniissa luonnonmaisemassa järven rannalla.  Ympäristössä on hyvät maastot ulkoiluun ja urheiluun. Palkittu Maisematie >> kulkee sivuitse ja kiemurtelee kohti hämeenkyröläisiä kansallismaisemia. Ympäristössä on paljon nähtävää omatoimiselle matkailijalle >>

Peruutusehdot

Mikäli yksittäisen huoneen peruutus tapahtuu viimeistään 1 vrk ennen ennen varattua saapumispäivää (klo 13 mennessä), voi yöpymisen siirtää varaustilanne huomioiden käytettäväksi muuna ajankohtana. Mikäli peruutus alle 1 vrk ennen varausta, ei huonehintaa palauteta.

Varausjärjestelmä Booking.comin kautta tehdyt varaukset muutetaan/peruutetaan Booking.comin kautta. Niihin on voimassa varausjärjestelmässä kerrotut varausehdot.

Katso ryhmämajoituksen varausehdot >>