img_6886-pirtti

SAUNAT

Urkin Piilopirtin saunarakennus on luonnonkaunis ja taiteellinen presidentti Urho Kekkosen salainen sauna, jota myös käytettiin edustustilana.

Nykyisin se tarjoaa puitteet mm. saunailloille ruokineen ja juomineen, yhdistyy kokoustamiseen tai työhyvinvointipäiviin ja monenlaisiin tapahtumiin. Historiansa, sijaintinsa ja sisustuksensa vuoksi paikka on erityisen eksoottinen tapahtumiin, joihin osallistuu ulkomaisia vieraita.

Tarjouspyyntö >>

Saunalla ja sen välittömässä läheisyydessä on myös paljon erikoista taidetta. Kiertele rohkeasti ja anna itsesi yllättyä! Tutustu etukäteen saunan taiteeseen >>

Rantasaunan tilat

Rantarakennuksessa sijaitsee savu- ja sähkösauna, näköalaveranta, takkatupa, saunan ulkoterassi sekä alakerran tiloja pukeutumis-/oleskelutiloiksi. Rakennuksen välittömässä läheisyydessä on suuri laituri ja piha-aluetta.

Sähkösauna on taiteellistettu kesällä 2017. Sen lauteille sopii kerralla n. 18 saunojaa ja perinteiseen savusaunaan 8. Suihkuhuone on saunoille yhteinen ja suihkuja on neljä. Uimaan pääsee ympäri vuoden.

Rantasaunan hinta saunomiseen

Rantasaunat saunomiskäyttöön talvella 1.11.-30.4. ja keskikesällä 21.6.-31.7.

  • 731,60 € (590 € + alv 24 %)

Rantasaunat saunomiskäyttöön keväällä 1.5. – 20.6. ja syyskesällä 1.8.-30.10.

  • 855,60 € (690 € + alv 24 %)

Hinta sisältää sähkö- ja savusaunan klo 17-23 max 30 hlölle (pyydä tarjous erikseen isommalle ryhmälle), muut rantarakennuksen tilat oleskeluun (takkatupa, näköalaveranta, terassi ym.) sekä pefletit, saippuat ja shampoot, ison korillisen takkapuita ja alv:n. Alennus saunojen hintaan 124 € (100 € + alv 24 %), jos varaus ilman savusaunaa. Lainapyyhkeet 3 €/kpl tai taidepyyhkeet 4 €/kpl, veloitus käytön mukaan. Halutessasi voit käyttää omia pyyhkeitä. Lisätunnit klo 23 jälkeen 100 € /alkava tunti.

Rantasaunan hinta ilman saunomista >>

Ruokailut rantasaunalla

Saunalla voi myös ruokailla (max 18 hlöä pöydän äärellä, suuremmille ryhmille suosittelemme ruokailua Paviljongissa). Oma kokkimme valmistaa ruoan viereisessä ravintolan keittiössä. Lämmin ruoka tuodaan saunan takkatuvan lämpölevylle, mikä mahdollistaa aikajouston ruokailun aloittamisessa.

Katso saunamenut >>

Saunan vieressä on viralliset luvat saanut ruokien ulkovalmistuspaikka, jossa tarjottavat valmistetaan tulilla laavun edessä (useita valmistuspisteitä). Suosittelemme kokeilemaan!

Rantasauna on Urkin Piilopirtin anniskelualuetta (A-oikeudet), joten omien alkoholijuomien tuominen ei ole sallittu.

Kokous saunan takkatuvalla

Rantasaunan takkatuvalla on kokouksia varten katosta vedettävä valkokangas, videotykki ja fläppitaulu. Diplomaattipöydän äärelle sopii 16 hlöä.

Rantasaunan vuokra kokoustilana >>

Katso myös kokouspaketit >>

Suurempiin kokouksiin suosittelemme Paviljonkia >>

Tarjouspyyntö >>