img_3748

RUOKAILUT

Ruokailutilat

Paviljonki

Paviljonki on A-oikeuksin varustettu tilausravintola (kuvat alla ja yllä). Sinne sopii mukavasti 150 hlöä (max 175). Salissa on ergonomisesti muotoillut suomalaiset korkeaselkänojalliset hyvinistuttavat tuolit ja pöydät, jotka voidaan ryhmitellä toivotulla tavalla. Tilassa on myös flyygeli, baaritiski, tanssilattia sekä runsaasti taidetta. Siellä on erityisen hyvä akustiikka. Paviljongin takaosa voidaan sulkea äänieristetyllä liukuovella. Kesäaikaan tilan voi viilentää. Rakennuksen edessä on terassi ja iso nurmikenttä.

Paviljongin ruokailuehdotuksia >>

Takkatupa

Takkatupa sijaitsee rantasaunarakennuksessa (kuva alla). Sinne sopii mukavasti 28 hlöä (max 45 hlöä sisältäen näköalaveranta). Luonnon ympäröimä, kansallisromanttinen takkatupa luo hienot raamit intiimeihin tilaisuuksiin. Siellä voi myös ruokailla (yhtenäisen pöydän äärellä 18 hlöä). Oma kokkimme valmistaa ruoan viereisessä ravintolan keittiössä. Lämmin ruoka tuodaan saunan takkatuvan lämpölevylle, mikä mahdollistaa aikajouston ruokailun aloittamisessa. Tilassa on A-oikeudet.

Takkatuvalle tilattavat saunaruoat >>

Laavu

Laavussa on 20 istumapaikkaa ja 3 ruoanvalmistuspaikkaa avotulilla. Kokki viimeistelee ruoan paikan päällä, mitä on hauska seurata. Voitte myös itse valmistaa ruokaa kokin opastuksella – mitä mainioin työhyvinvointipäivän ohjelma! Myös laavu on anniskelualuetta.

Ehdotuksia ruokailuihin laavulla >>

Muut ruokailutilat

Hotellin aamiaiskeittiön yhteydessä on ruokailutila max 8 hengelle. Rantasaunan laituri on erilainen ympäristö esim. maljannostolle ja pienille cocktail-paloille – onpa siellä jopa purjehdittu avioliiton satamaan.

Tarjouspyyntö >>